Wannabe-Martan ykköslempparipikaruoka silloin, kun edellisen päivän grillauksesta on jäänyt lihaa yli. Parhaassa tapauksessa kaapista löytyy myös sienikastikkeen jämä (Martta pyrkii käyttämään aina kaikki tähteet ja jonkun ylijäämäkastikkeen innoittamana tämäkin ruoka on syntynyt), mutta jos ei niin pieni sienimuhennoshan valmistuu hetkessä. Tuorepasta kiehumaan ja sillä välin lämmin sienikastike sauvasekoittimella vähän sileämmäksi (levittyy helpommin pastan sekaan). Sienimuhennos valutetun pastan sekaan, pyöräytys niin että sekoittuu hyvin, lautaselle, päälle parmesanlastuja ja kasa ohueksi viipaloitua lihaa (lihaa ei tarvitse edes lämmittää). Päälle voi vielä valuttaa hiukan laadukasta oliiviöljyä ja pyöräyttää pippuria myllystä, ja jos oikein hurjaksi ryhtyy, tuoretta basilikaa elikkäs bassea kuten Kaaoskeittiössä sanotaan. Et pysty käyttämään kymmentä minuuttia enempää (ainakaan jos sienikastike löytyy valmiina) mutta tarvittaessa voit helposti teeskennellä hikoilleesi hellan ääressä tuntitolkulla 😃 ja on namnam.
Wannabe-Martta on iloinen keittiökoheltaja joka rakastaa ruokaa - sekä kokkaamista että syömistä. Reseptejä Kaaoskeittiössä luetaan ahkerasti mutta noudatetaan huonosti. Wannabe-Martan kanssa keittiössä häärää Insinöörismies joka on kokkailusta yhtä innostunut ja osaa sitä ihan yhtä vähän kuin Wannabe-Marttakin. Tervetuloa Kaaoskeittiöön!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Sienihulluus iski taas
Tänään se taas iski. (Lähes) Jokasyksyinen tila josta ei tokene ennen kuin ensilumi sataa, erityisen hulluina vuosina ei ihan vielä silloink...
-
Rakkaat lukijat, nyt tulee ässävinkki. PORKKANAN NAATIT. Kun ostat tuoretta porkkanaa torilta tai nostat sitä omasta maasta (markettipo...
-
Tänään se taas iski. (Lähes) Jokasyksyinen tila josta ei tokene ennen kuin ensilumi sataa, erityisen hulluina vuosina ei ihan vielä silloink...
-
Wannabe-Martta avautuu. Seuraavassa esittelemme Kaaoskeittiötä rassaavat suuret keittiöärsytykset. "Avaa tästä" Mikä on raivo...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti